Brugermanual

Introduktion

poingi®-systemet er opfundet for at udrydde den tvivl, der næsten altid opstår om stillingen, når man spiller badminton. Det består af de tre grundprodukter sender,displayog base, som beskrives på næste side. Derudover fås forskelligt ekstraudstyr - f.eks. standere og sendere i former, der henvender sig til andet end badminton. Systemet er nemlig mindst lige så velegnet til breddefodbold, håndbold, pakkeoptælling, fleksibel nummerering og meget mere. Alle produkterne fremstilles på vores lille fabrik i Kolding.

Vi har bestræbt os på at gøre produkterne så enkle og nemme at bruge som overhovedet muligt, men det kan stadig være nyttigt med lidt hjælp til at komme i gang. Derfor har vi lavet en guide, som kan ses på de følgende sider. I tillæg hertil kan man finde instruktionsvideoer på vores hjemmeside.

Yderligere info på www.poingi.com


 

Her er en hurtig gennemgang af grundprodukterne i poingi®-systemet.

Sender

En lille kegleformet enhed på 6,8 gram, som sættes på ketcheren umiddelbart over grebet. Når man får et point, trykker man på knappen.

Display

Står på netstolpen og viser point. Hvert display modtager trådløst signal fra en sender.

Base

Monteres på netstolpen. 
Det er her, man placerer sine displays.

          

Sådan kommer du i gang

 

1)              

Basen placeres øverst på netstolpen vha. den medfølgende elastik. Afhængigt af netstolpens omkreds fastgøres elastikken mere eller mindre stramt. Derefter placeres to displays ovenpå basen. 

 

3)               

Én spiller på hver side af nettet fastgør ét lille og ét stort stykke velcro til det kegleformede stykke mellem ketcherens greb og skaft. Dette trin er en engangsprocedure.

4)          

Det ene display tændes ved at trykke kortvarigt på ”ON”, hvorefter der vil fremkomme et løbelys. Tryk på senderen på den ene ketcher i 3 sekunder og slip. På display står der nu ”0”, og sender og display kender hinanden. En spiller fra den anden side af nettet gentager ovenstående med sin sender og det andet display.

5)          

Displayet kan nulstilles med et langt tryk på knappen eller et tryk på RESET på displayets selv.

6)               

Når en spiller har vundet et point, trykker vedkommende på knappen på senderen, så displayet tæller én op. Ved sideskift bytter man bare rundt på de to displays og nulstiller dem. Når kampen er afgjort, og vinderen er kåret, nulstilles displayet, og poingi®-systemet er klar til næste kamp.