Lidt hjælp til at komme i gang

Vi har bestræbt os på at gøre produkterne så brugervenlige som overhovedet muligt, men det kan stadig være nyttigt med lidt hjælp til at komme i gang. Derfor har vi lavet en brugermanual og nogle små instruktionsvideoer.

Brugermanual

Brugermanual

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kommer du i gang

1)              

Basen placeres øverst på netstolpen vha. den medfølgende elastik. Afhængigt af netstolpens omkreds fastgøres elastikken mere eller mindre stramt. Derefter placeres to displays ovenpå basen. 

 

2)               

Én spiller på hver side af nettet fastgør ét lille og ét stort stykke velcro til det kegleformede stykke mellem ketcherens greb og skaft. Dette trin er en engangsprocedure.

3)          

Det ene display tændes ved at trykke kortvarigt på ”ON”, hvorefter der vil fremkomme et løbelys. Tryk på senderen på den ene ketcher i 3 sekunder og slip. På display står der nu ”0”, og sender og display kender hinanden. En spiller fra den anden side af nettet gentager ovenstående med sin sender og det andet display.

 

4)          

Displayet kan nulstilles med et langt tryk på knappen eller et tryk på RESET på displayet selv.

 

5)               

Når en spiller har vundet et point, trykker vedkommende på knappen på senderen, så displayet tæller én op. Ved sideskift bytter man bare rundt på de to displays og nulstiller dem. Når kampen er afgjort, og vinderen er kåret, nulstilles displayet, og poingi®-systemet er klar til næste kamp.

 

Øvrige videoer

Udover videoerne ovenover har vi lavet nogle andre små klip, som vi håber kan være til gavn.

 

Opladning af display med USB-kabel

 

Skift batteri på sender

 

Multisender